Голямата новина беше миналата седмица – диалогът между първите две политически сили.

...
Голямата новина беше миналата седмица – диалогът между първите две политически сили.
Коментари Харесай

Боряна Димитрова: Има светлина в тунела за редовно правителство

" Голямата вест беше предходната седмица – диалогът между първите две политически сили. Откакто стана ясно, че ще има договаряния сред първите две политически сили можехме да отгатнем, че тези договаряния нямаше да бъдат по този начин публично декларирани, в случай че не се виждаше светлина в края на тунела ", сподели пред bTV Боряна Димитрова от „ Алфа Рисърч “.
Прочетете още
Според нея заплахата е била, в случай че тези договаряния се проточат прекомерно дълго. " Диалогът е положително нещо, само че разговорът тогава, когато не е конституиран Народното събрание, е на крачка от това да бъде отвлечен парламентаризмът, тъй като всички останали политически сили чакат старта на Народното събрание, до момента в който първите две беседват. Днес тази клопа беше избегната ", сподели тя.

Тя е безапелационна, че огромната въпросителна е, откакто беше образувано болшинство за избор на ръководител на Народното събрание, дали това ще докара до избор на държавно управление.

" Не мисля, че е добре да имаме служебно държавно управление, би трябвало да имаме към този момент постоянно ", сподели Димитрова.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР